YRITTÄJÄ

Perustinpa äskettäin pienen mediayrityksen, joka toivottavasti pystyy voimistamaan firma-asiakkaittensa viestinnällistä virtausta.

Ja meneehän se kieli solmuun joskus yksittäiselläkin ihmisellä. Esimerkiksi silloin, kun täytyis pitää vaikka puhe, kirjoittaa tärkeä kirje, saarnata väelle viisaasti tai tallettaa mummon lapsuusmuistot. Näitäkin kielisolmuja pyrin aukomaan.

Yrityksen nimi on AuRio. Noin kirjoitettuna se kääntyy vaikka kultaiseksi joeksi.

Virtaa siis viestintään.

YRITYSKUMMIEN TOIMINTA

Kaikki yrittäjät ja yritysjohtajat kokevat aika ajoin tarvetta mielipiteiden vaihtoon ulkopuolisen, luotettavan asiantuntijan kanssa.

Tällainen henkilö on yrityskummi. Hänellä on takanaan pitkä työura ja monipuolinen näkemys yritystoiminnasta tai jostakin yrittämiseen liittyvästä erityisalasta.

Kokemuksensa ansiosta yrityskummi on hyvä keskustelukumppani. Häneltä voi kysellä ja hän saattaa tuoda näkyviin vaihtoehtoja, joita yrittäjä ei itse ehkä ole havainnut.

Yrityskummien toiminnan periaatteita ovat luottamuksellisuus ja yhteistyöhalu.

Olen ylpeä ja iloinen saatuani mahdollisuuden toimia yhtenä Pirkanmaan Yrityskummit ry:n jäsenenä. Erityistehtävänäni kummeissa on järjestön Uutiskirjeen toimittaminen.

Oheisessa kuvassa kummien viestintäryhmä keväällä 2017:

Lelle Niemelä (vas.), Eero Posti (pj), Ulla Aurio ja Harri Meller (ent. toiminnanjohtaja).

© 2018 by Armi Lylykangas | Grafal Oy